Usluge.

Kompletna usluga za vaš marljivi Atego

Široka mreža servisa, usluge Mercedes-Benz Service24h, FleetBoard®, Mercedes-Benz Leasing te velik tim specijalista na raspolaganju kako bi vam se pomoglo povećati učinkovitost i raspoloživost vaših vozila koja se koriste u distribucijskom prometu – kompletna usluga za vaš marljivi Atego.

Diljem Europe vam na raspolaganju stoji oko 1800 Mercedes-Benz servisnih centara za sve vrste popravaka i servisa. Mnogi su od tih centara otvoreni do 22:00 sata ili čak do ponoći. Usluga Mercedes-Benz Service24h dostupna je 24 sata na dan za brzu pomoć u slučaju kvara ili nezgode. Samo nas nazovite, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Naše kvalificirano osoblje i učinkovita logistika za dijelove omogućavaju da vrijeme trajanja popravaka bude kratko te da se vaš novi Atego vrati na cestu u najkraćem mogućem roku. Ponude s fiksnim cijenama u kojima se unaprijed objašnjava koji će troškovi nastati i koliko će trajati popravak ili servis također pojednostavljuju proces popravaka ili održavanja. Korištenje Mercedes-Benz originalnih dijelova još je jedan čimbenik koji doprinosi duljem vijeku trajanja, poboljšanju performansi te očuvanju vrijednosti vašeg novog Atega.

DriverTraining – obuka vozača.

Usluga Mercedes-Benz DriverTraining uči vas na koji način u cijelosti iskoristiti potencijal novog Atega. Osim toga, sudjelovanjem u Mercedes-Benz DriverTraining tečajevima doprinosite ispunjenju uvjeta za uvjerenje o stručnoj osposobljenosti vozača. DriverTraining tečaj obuke može se provesti i u vašem prostoru tvrtki ili prostoru ovlaštenog Mercedes-Benz prodajno-servisnog centra u vašoj blizini.