Krojen po mjeri - za rad u manjim distribucijama

Novo dizajnirano, još više ergonomski oblikovano vozačevo radno mjesto koje nudi još veću udobnost brine se da budete spremni za sve izazove u poslovima distribucije. Usto će vas oduševiti novi Euro VI motori s velikim okretnim momentom uz lakoću upravljanja.

Novi Atego predstavlja novu generaciju kamiona s nizom novih elemenata, a svi su dizajnirani kako bi se olakšalo obavljanje poslova u distribucijskom prometu.

Kabine i oprema.

Osim što Ategu daju markantan i upečatljiv izgled, novo dizajnirane kabine su i iznutra zadivljujuće. Kako bi se omogućilo da se Atego prilagodi pojedinim radnim namjenama, dostupan je s tri različite varijante kokpita koje povećavaju razinu udobnosti u vožnji i ergonomije u kombinaciji s novom instrumentnom pločom, novim multifunkcijskim kolom upravljača i udobnim sjedalima. Svi su regulatori i pretinci za odlaganje razmješteni na način da se omogućuje maksimalna praktičnost i jednostavan rad unutar vozila.

Motori i mjenjač.

Brojne nove radne prednosti Atega mogu se uočiti čim se vozilo pokrene. Tu valja istaknuti novi upravljač, novorazvijenu vodilicu stražnje osovine, uz doplatu dostupni Mercedes PowerShift 3 automatski mjenjač te unaprijeđene i štedljive 4-cilindarske i 6-cilindarske motore.

Udobnost u vožnji i mogućnosti montiranja karoserije.

Imajući na umu da poslovi u građevinskom sektoru obuhvaćaju razne namjene vozila, novi Atego tako nudi mogućnosti montiranja karoserije koje doslovno pokrivaju sve potrebe. Od čitavog niza različitih tvorničkih priprema za instalaciju do opcionalnog odjeljka za posadu, opseg individualno prilagođenih rješenja je ogroman. Sve u svemu, to znači da ste s novim Ategom pripremljeniji za svakodnevne poslove u građevinskom djelatnosti nego ikad prije. A Atego je konstruiran na način da će i ubuduće biti tako.