Jednostavno više nosivosti: Antos Loader i Antos Volumer.

Kako biste maksimalni kapacitet korisne nosivosti i obujma dosegli što kasnije: s modelima Antos Loader i Antos Volumer uz Vas su od samog početka dva prava stručnjaka koja jednostavno mogu ponijeti više.

Koncepti vozila specifični za razne djelatnosti.

S Antosom u distribucijskom prometu od 18 t putujete osobito ekonomično. Kako bi taj zahtjev bio u najvećoj mogućoj mjeri ispunjen kod transporta u kojima je veoma važna korisna nosivost kao i kod onih u kojima važnu ulogu ima obujam, razvili smo Antos Loader i Antos Volumer. Naime, za posebne radove potrebno je imati i posebne alate, ili – bolje rečeno – posebna vozila.

S modelom Antos Loader dolaze sandučari i tegljači optimirane korisne nosivosti koji se ubrajaju među najlakše u teškom distribucijskom prometu. Sa snažnim, štedljivim Euro VI motorima, kabinama za vozača prilagođenima namjeni, a da se pritom nije potrebno odreći visokog stupnja sigurnosti.

Antos Volumer nudi i mogućnost još učinkovitijeg putovanja. Kao stručnjaci za takve transporte, sandučari osvajaju niskim okvirima, a tegljači osobito malom visinom sedla. U praksi to znači optimalnu iskoristivost utovarnog prostora. Uz velik utovarni obujam, učinkovitost povećavaju i konfiguracije pogonskog mehanizma koje osobito štede gorivo te, na primjer, veliki obujam spremnika za gorivo modela Antos Volumer.

Ukratko, s modelima Antos Loader i Antos Volumer Mercedes-Benz nudi funkcionalne konfiguracije vozila s kojima prilikom transporta koji su usmjereni na korisnu nosivost i obujam jednostavno putujete profitabilnije.

DODATNE INFORMACIJE