Savršeno rukovanje: vrijeme, teret i vozilo – sve pod kontrolom.

Antos ima praktički sve kako bi Vam svakodnevni posao u distribucijskom prometu iznad 18 t učinio ugodnim: udobno, praktično radno mjesto, dinamičan pogon koji spontano reagira i iznimno dobro ponašanje u vožnji.

Kabine za vozača S i M ClassicSpace te kabina za vozača M CompactSpace nude Vam najbolje preduvjete za brzo, komforno i jednostavno ispunjavanje sve većih izazova u svakodnevnom radu. One su, naime, projektirane za određenu namjenu, omogućavajući veoma dobar omjer između dužine karoserije, korisne nosivosti i udobnog, funkcionalnog radnog mjesta. Jedinstvena širina od 2300 mm omogućava najbolji mogući pregled, a nizak ulaz sa stepenicama održava kondiciju. Komforno sjedalo vozača i asimetričan kokpit okrenut prema vozaču pružaju osjećaj suverenosti već na prvi pogled. Ukratko, promišljena ergonomija, intuitivno posluživanje te praktični pretinci za odlaganje stvari tvore skladan cjelokupni koncept koji olakšava rad.

Dinamičan pogon modela Antos, koji spontano reagira, također osvaja od samog početka. U kombinaciji s automatskim mjenjačem Mercedes PowerShift 3 te funkcionalnim mjenjačima i prijenosima na stražnju osovinu, snažni Euro VI motori osiguravaju osjetnu dinamiku i ekonomičan užitak u vožnji u gotovo svakoj situaciji. Osim toga, izravno, osjetljivo upravljanje, široki okvir, zračni ovjes s 4 jastuka i vođenje stražnje osovine* zahvaljujući svojoj savršenoj interakciji pridonose osobito sigurnom i ugodnom osjećaju u vožnji. U jednakoj mjeri na otvorenoj cesti, u gradu ili prilikom ranžiranja. Osim toga, vozača rasterećuju najrazličitiji sustavi pomoći i sigurnosti. Za osjetno bolje rukovanje. U svakoj vožnji.

* Dostupno isključivo za konstrukcije 4 x 2.