Težak distribucijski promet na lakši način. Antos 18 - 26 t.

Distribucijski promet ima svoje vlastite zakone.

Antos je razvijen posebno za distribucijski promet iznad 18 t kako bi 100 % udovoljio Vašim potrebama, počevši od prijevoza hladnjačom, preko prijevoza namirnica, sve do prijevoza tekućeg tereta ili silosa: široka ponuda varijanti kabina za vozača pruža veoma dobre preduvjete kako bi se ispunio gotovo svaki zahtjev u pogledu dužine karoserije, korisne nosivosti, ponude prostora i preglednosti. Osim toga, ergonomično radno mjesto svojim komfornim sjedalima koja održavaju kondiciju, multifunkcijskim upravljačem i preglednim kombiniranim instrumentom omogućava jednostavno i precizno rukovanje. Mercedes PowerShift 3, Euro VI motori spontane reakcije, funkcionalne kombinacije mjenjača i osovina i fino usklađeno podvozje pružaju dobar osjećaj u vožnji.

Koncepti vozila specifični za razne djelatnosti.

Za osobito ekonomičan prijevoz u djelatnostima usmjerenima na korisnu nosivost i obujam na raspolaganju su Vam Antos Loader i Antos Volumer. Antos Loader predstavlja apsolutnu usmjerenost na korisnu nosivost – tvornički može jednostavno više ponijeti. Bez obzira na to prevozite li žito ili plin.

Antos Volumer je pojam za enorman prijevoznički kapacitet. Drugim riječima, nudi mogućnost osobito učinkovitog transporta, primjerice proizvoda za automobilsku industriju ili bijele tehnike kao što su hladnjaci ili perilice rublja.

Uđite i doživite Mercedes-Benz u distribucijskom prometu.