Cjelovita rješenja za veću učinkovitost kod prijevoza.

Za osobito niske ukupne troškove i veću zaradu danas više nije dovoljno samo imati štedljivo, pouzdano vozilo. Siguran dolazak na cilj također je odlučujuć za visoku učinkovitost kod prijevoza. Usto je važno imati i servis i usluge koje dodatno povećavaju raspoloživost vozila. Od prvog dana. Tijekom cjelokupnog uporabnog vijeka.

Cjelovita učinkovitost kod prijevoza.

Da biste dodatno smanjili troškove pogona i povećali prihode, moguće je napraviti nekoliko stvari. Među njih se ubrajaju smanjenje troškova vezanih uz vozilo koji nastaju u okviru nabave, potrošnje goriva, održavanja i popravaka. No, uštedjeti možete i na troškovima koji su povezani sa samom namjenom: zahvaljujući uslugama koje, primjerice, pridonose smanjenju troškova osoblja i upravnih troškova u Vašem poduzeću. Ne treba zanemariti ni važnost sustava sigurnosti i pomoći koji svaku vožnju čine sigurnijom, a time pridonose i tome da Vaše teretno vozilo pouzdano stigne na cilj. U tu svrhu postoji gusta mreža servisnih radionica koja pokriva područje cijele Europe, savršeno je prilagođena Vašim potrebama i dodatno povećava raspoloživost vozila. Ukratko, činimo sve kako bismo neprekidno povećavali učinkovitost prijevoza. Uvjerite se sami.

Visok stupanj ukupne ekonomičnosti.

Spoj učinkovite, pouzdane automobilske tehnologije, vodećih sigurnosnih tehnologija te usluga servisa omogućava smanjenje ukupnih troškova, a time i povećanje prihoda. Svakim prijeđenim kilometrom.