Viši nivo usluga

Usluge za povećanje učinkovitosti

Na raspolaganje vam stavljamo ponudu personaliziranih usluga kako bismo se pobrinuli da kod vas sve teče bez smetnji. Osim opsežne mreže servisa koja pokriva čitavu Europu, tu su i telematičke usluge, usluge za mobilnost te financijske usluge prilagođene potrebama novog Arocsa kako biste na cesti bili iznimno ekonomični.

Usluge za povećanje učinkovitosti.

A uz Mercedes-Benz kamione po mjeri (Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks) na raspolaganju imate sposobnog partnera za preinake vozila po mjeri.

Naša ponuda usluga obuhvaća i karticu MercedesServiceCard te primjerice tečajeve vožnje Mercedes-Benz DriverTraining **, gdje se podučava ne samo iznimno štedljivom i ekonomičnom načinu vožnje, već sudionici usto uče voziti na siguran način. U Informacijskom centru (BIC) u Wörthu možete dobiti detaljne savjete te voziti, testirati i uspoređivati oko 180 vozila s kompletnim karoserijama te se informirati o našoj bogatoj ponudi usluga.

A na raspolaganju vam je i još jedan član naše uslužne obitelji i to u obliku prodajnog centra TruckStore, Mercedes-Benz partnera za rabljena vozila koji ispunjava i najveće zahtjeve. Upravo je to cilj koji bogata ponuda dodatne opreme novog Arocsa ostvaruje u svakom pogledu. Kako vidite, činimo sve što možemo kako bismo se pobrinuli da se u novom Arocsu osjećate kao kod kuće, da budete u pokretu te da na cesti uvijek budete iznimno ekonomični.

* Samo u kombinaciji s opcionalno dostupnim telematičkim sustavom FleetBoard®
** BlueEfficiency Power usluga