Nova snaga za vašu tvrtku

Odlučujući čimbenik u građevinskom prometu nije samo nagomilavanje snage, već i iskorištavanje dostupne snage u svakoj situaciji. Arocs oduševljava na oba polja. Dan za danom. U svim namjenama u građevinskom prometu.

Novi Arocs uvjerljivo savladava svaku situaciju u vožnji. Jer smo ga opremili robusnim Euro VI motorima s velikim okretnim momentom, unaprijeđenim serijskim Mercedes PowerShift 3 automatskim mjenjačem te novom jedinstvenom konstrukcijom ovjesa i okvira šasije, a sve to spada u serijsku opremu.

Sve komponente pogonskog sustava proizvode se isključivo u Mercedes-Benzu te su dizajnirane za posebne potrebe u građevinskom prometu. Inteligentno upravljanje pogonskim komponentama, velik okretni moment motora te iznimno kratke promjene stupnjeva prijenosa zahvaljujući mjenjaču Mercedes PowerShift 3 brinu se da na raspolaganju bude više snage nego prije.

Za najbolje moguće prianjanje uz podlogu i dobru upravljivost, pogonski sustav, šasija, ovjes i okvir šasije tvore precizno koordiniran radni tim koji je optimalno konfiguriran u svim Arocs vozilima za pojedine namjene na cesti, na gradilištu ili na ekstremno zahtjevnim terenima.

Ukratko: precizno koordinirana kombinacija pogonskog sustava i nosive konstrukcije brine se da se ogromna snaga motora Arocsa na optimalan način prenosi na tlo te da se uvijek može iskoristiti na predviđeni način.