Najbolji radnici za najzahtjevnije poslove.

Arocs Loader i Arocs Grounder

Koncepti vozila prilagođeni djelatnosti.

S novim je Arocsom građevinski promet učinkovitiji nego ikad prije. Kako bi se to ostvarilo u još većoj mjeri, čak i kod namjena koje zahtijevaju veliku nosivost poput dampera s poluprikolicom i miješalicama za beton te kad se radi u teškim uvjetima, razvili smo Arocs Loader* i Arocs Grounder*.

Za transport za zahtjevnom nosivošću

Kod Arocsa Loader je ispitana svaka moguća opcija kako bi se smanjila masa praznog vozila te sustavno primijenjena kad god je to bilo tehnički razumno. Rezultat su 4 x 2 tegljači s poluprikolicom optimizirane nosivosti, među najlakšima na području građevinskog prometa. A tu su i 8 x 4/4 kamioni-miješalice za beton stalne bruto mase vozila od 32 tone pomoću kojih, zahvaljujući maloj masi praznog vozila od maksimalno 9250 kg, možete na svakoj turi isporučiti 8 kubika gotovog betona. A to se isplati. Već od prvoga dana.

Za veću otpornost

Arocs Grounder je predviđen za ekstremne namjene u teškim uvjetima. Drugim riječima, brojne ga tehničke mjere čine još robusnijim te nudi iznimno veliku stabilnost i nosivost.

Sve u svemu, s Arocsom Loader i Arocsom Grounder na raspolaganju vam stoje dva vrhunska radnika sposobna povećati vam učinkovitost u građevinskom prometu. Ako želite dobiti dodatne podatke i izraditi vlastitu konfiguraciju vozila, najbolje se obratiti svom ovlaštenom Mercedes-Benz prodajno-servisnom centru.