Vozite ekonomičnije, gradite efikasnije

Tijekom razvoja i konstruiranja Arocsa proveden je čitan niz mjera s jednim jedinim ciljem: veća ekonomičnost. Drugim riječima, manja potrošnja i niži troškovi. Od prvoga dana pa nadalje. Tijekom čitavog vijeka korištenja.

S Arocsom građevinski promet postaje ekonomičniji nego ikad prije. Jer Arocs je štedljiv tamo gdje je bitno – u pogledu potrošnje goriva. Tu je ključni čimbenik Mercedes PowerShift 3 automatski mjenjač koji se u Arocs ugrađuje serijski. No, Arocsova velika ekonomičnost počinje puno ranije. S Euro VI motorima s velikim okretnim momentom, a koji ne samo da troše osjetno manje goriva, već i imaju znatno duži vijek trajanja. Sporedni potrošači s optimiziranom potrošnjom, sofisticirana aerodinamika i nizak otpor kotrljanja guma dodatno utječu na niske troškove goriva.

Uza sve navedeno, u štednji goriva pomažu i serijski FleetBoard® EccoSupport te uz doplatu dostupna FleetBoard® analiza vožnje.

Kako bi ukupni troškovi bili što niži, za Arocs smo ostvarili i duge servisne intervale ovisno o opterećenju te konstrukciju koja ne zahtijeva puno popravaka i održavanja. Arocsovu ekonomičnost povećavaju i produljeni radni vijek mnogih komponenata, kao i izvanredna jednostavnost montiranja karoserije.

Sve u svemu, Arocs u pogledu rada u građevinskom prometu daje ključan doprinos činjenici da ste na cesti sada još ekonomičniji i uspješniji. Svakoga dana. Te za sve namjene na području građevinskog prometa.