Arocs.

Nova sila u građevinarstvu.

Novi Arocs spaja snagu, robusnost i učinkovitost na jedinstven način, a pritom se impresivno nastavlja na uspješnu tradiciju Mercedes-Benz vozila za građevinsku industriju. Osim toga vas prevozi u budućnost uz pomoć inovativne moderne tehnologije. A u svakoj vrsti primjene pokazuje svoje naslijeđe te za što je razvijen.

S konfiguracijama pogonske grupe s visokim okretnim momentom i sposobnošću obavljanja teških poslova možete uvjerljivo i jednostavno savladati svaku situaciju u vožnji. Jer Arocs je pouzdan i odlično obavlja čak i najzahtjevnije zadatke. To može zahvaliti robusnoj i čvrstoj konstrukciji ovjesa, opruga i okvira šasije koji se odlikuju iznimnom izdržljivošću.

Arocsova odlična ekonomičnost također daje čvrste temelje za vaš uspjeh. Osim niske potrošnje serijskih Euro VI motora, produljen radni vijek mnogih komponenata, niži troškovi popravaka i održavanja, odlične mogućnosti montiranja karoserije te široka lepeza elemenata za praktički sve građevinske poslove pomažu vam ostvariti iznimno ekonomično poslovanje. Ukratko: Arocs vam pruža sve što je potrebno na zemlji. Na gradilištu. I na cesti. Popnite se u vozilo i istražite novu silu u građevinarstvu.

"The new Arocs" webspecial

The new force in construction.

Transport Online

The virtual magazine for mobile business