Pretraži

Pregled financijskih proizvoda
Imamo rješenje za svakog kupca, izbor je Vaš.

Financijski leasing Financijski leasing Operativni leasing Operativni leasing Operativni leasing
Leasing proizvod Financijski leasing Financijski leasing s balon-ratom Operativni leasing Operativni leasing Akontacija Operativni leasing s ostatkom vrijednosti
Proizvod namijenjen Za pravne i fizičke osobe Za pravne i fizičke osobe Za pravne i fizičke osobe Za pravne i fizičke osobe Za pravne i fizičke osobe
Rok financiranja 12-72 mjeseca za nova i rabljena* osobna i laka gospodarska vozila. 12-84 mjeseca za nove i rabljene** kamione i autobuse. 12-72 mjeseca za nova i rabljena* osobna i laka gospodarska vozila. 12-84 mjeseca za nove i rabljene** kamione i autobuse. 12-72 mjeseca za nova i rabljena* osobna i laka gospodarska vozila. 12-84 mjeseca za nove i rabljene** kamione i autobuse. 12-72 mjeseca za nova i rabljena* osobna i laka gospodarska vozila. 12-84 mjeseca za nove i rabljene** kamione i autobuse. 12-72 mjeseca za nova i rabljena* osobna i laka gospodarska vozila. 12-84 mjeseca za nove i rabljene** kamione i autobuse.
Pogodnosti Stjecanje vlasništva nad vozilom nakon podmirivanja svih obveza i bez dodatnih troškova. Stjecanje vlasništva nad vozilom nakon podmirivanja svih obveza i bez dodatnih troškova. Uporaba vozila uz najmanje moguće troškove. Uporaba vozila uz najmanje moguće troškove. Uporaba vozila uz najmanje moguće troškove.
Značajke financiranja Zaduženje na vrijednost vozila evidentira se u bilanci. Objekt leasinga amortizira se u poslovnim knjigama korisnika. Zaduženje na vrijednost vozila evidentira se u bilanci. Objekt leasinga amortizira se u poslovnim knjigama korisnika. Obveze iz ugovora ne povećavaju zaduženost u bilanci najmoprimatelja. Objekt leasinga amortizira se u poslovnim knjigama najmodavatelja. Obveze iz ugovora ne povećavaju zaduženost u bilanci najmoprimatelja. Objekt leasinga amortizira se u poslovnim knjigama najmodavatelja. Obveze iz ugovora ne povećavaju zaduženost u bilanci najmoprimatelja. Objekt leasinga amortizira se u poslovnim knjigama najmodavatelja.

* nakon isteka ugovora rabljena osobna i laka gospodarska vozila ne smiju biti starija od 9 godina

** nakon isteka ugovora rabljeni kamioni ne smiju biti stariji od 10 godina, a autobusi stariji od 13 godina

Preporuči stranice